Головна> Послуги пультової охорони> Тривожна сигналізація

Тривожна сигналізація

ЦТБ пропонує послуги з встановлення тривожної кнопки в навчальних, банківських, торгових, державних та інших установах. Тривожна кнопка може бути встановлена ​​в приватних будинках для підвищення безпеки і миттєвого реагування на вторгнення та інші загрози. У місцях великого скупчення людей завжди існує ризик загрози людині або майну. Тут можуть виникнути позаштатні ситуації, на які не можна правильно зреагувати без особливих навичок. У цьому випадку на допомогу прийде група швидкого реагування.

Перед тим як встановити тривожну кнопку, фахівці ЦТБ враховують різні фактори:

• загальна площа приміщення, кількість кімнат;
  • розташування меблів і матеріальних цінностей;
  • планування приміщення, де знаходяться ключові співробітники.

Різновиди тривожної кнопки

Тривожна кнопка може бути стаціонарною або мобільною:

• Стаціонарна кнопка монтується в непомітних місцях, але з урахуванням, що це місце буде зручним для співробітника. Наприклад, під прилавком для продавця або на підлозі для касира.
  • Мобільна кнопка зазвичай являє собою брелок, який легко поміщається в кишеню. Такий брелок дозволяє подати сигнал тривоги, перебуваючи в будь-якому місці.

Залежно від вихідних даних, фахівці ЦТБ порекомендують той варіант тривожної кнопки, який вам підійде краще.

Сигнал, який передається з кнопки, отримує група оперативного реагування. Вони прибувають в лічені хвилини, озброєні і готові до будь-яких позаштатних ситуацій. Цей вид охорони не можна назвати основним, так як він найкраще працює в комплексі з охоронною сигналізацією та відеоспостереженням. Тривожна кнопка захищає лише тоді, коли в приміщенні є співробітники. На вихідних та під час свят слід застосовувати охоронні системи іншого типу.