Головна> Фізична охорона> Посилення поста охорони тривожної сигналізації

Посилення поста охорони тривожної сигналізації

Використання тривожної сигналізації значно підвищує ефективність стаціонарних постів фізичної охорони об’єктів.

Компанія ЦТБ пропонує встановити систему тривожної сигналізації, що дозволяє непомітно подати сигнал лиха, з виведенням на пульт поста охорони. Після надходження сигналу, фахівці охоронної компанії, які чергують на стаціонарному посту об’єкту, що охороняється, з’являються на місці інциденту буквально в лічені хвилини, що дозволяє вчасно запобігти нанесенню матеріального збитку і/або усунути загрозу здоров’ю і життю людей.

Посилення поста охорони тривожної сигналізації
Де зазвичай встановлюється тривожна сигналізація?

Тривожну сигналізацію прийнято встановлювати в легкодоступному непомітному місці. Зазвичай це приміщення та інші місця, де найбільш вірогідне виникнення нештатних ситуацій:

• кімнати для переговорів і прийому відвідувачів;
  • приміщення, транспортні засоби, в яких здійснюється перевезення і зберігання грошей, цінних предметів;
  • зони ресепшн в готелях, ресторанах, барах;
  • лікарні;
  • навчальні заклади;
  • пункти пропуску і контролю;
  • місця прийому та видачі посилок, кореспонденції;
  • житлові приміщення (будинку, квартири).

Види тривожної сигналізації

У ситуаціях, коли виникає загроза нанесення матеріального збитку або небезпека для життя людей, непомітно подається сигнал лиха на пульт охорони об’єкта за допомогою спеціальної стаціонарної кнопки, педалі, брелока або іншим способом.

Крім того, можна змонтувати систему прихованої активації, яка спрацьовує при нештатних ситуаціях, наприклад, при зломі або несанкціонованому проникненню в приміщення.

Головне – сигнал відразу потрапляє на пульт поста охорони об’єкта, черговий персонал негайно починає діяти і вживає заходів згідно з інструкцією. При необхідності викликається підкріплення.

Посилення поста охорони об’єкта тривожною сигналізацією в рази підвищує ефективність роботи і дозволяє запобігти нанесенню шкоди замовнику внаслідок дій зловмисників або виникнення надзвичайних ситуацій.