Головна> Послуги пультової охорони> Охорона і сигналізація для офісів

Охорона і сигналізація для офісів

Охорона офісів в Києві – обов’язкова умова стабільної і безпечної роботи будь-якої компанії. Мова йде не тільки про захист матеріальних засобів, фінансів, але також про рішення конфліктних ситуацій, збереження персональних даних, усунення репутаційних ризиків.

Для цього компанія ЦТБ пропонує сучасний комплекс професійних систем безпеки, а також підтримку охоронців, включаючи:

• Контроль доступу – установка обладнання або фізична присутність охоронців для введення контрольно-пропускного режиму.
  • Встановленя і використання відеоспостереження – ми розробимо оптимальну схему встановлення камер, розрахуємо бюджет під ваші вимоги і планування, виконаємо встановлення реєстраторів, камер, датчиків руху і інших елементів охоронно-пожежної сигналізації.
Встановлення охоронної та пожежної сигналізації

Аудит безпеки – експерти проведуть перевірку працездатності сигналізації, вкажуть на проблеми в безпеці, підкажуть шляхи їх вирішення.

«Тривожна кнопка» – використовується для передачі сигналу тривоги групі швидкого реагування. Вона допоможе усунути потенційні ризики від конфліктних клієнтів, зловмисників, або іншу агресію.

Фізична охорона офісу – в якості додаткового охоронця або основного, ви можете залучити до захисту вашого об’єкта співробітників ЦТБ.

Звертаємо увагу, що ми підписуємо офіційний договір, де фіксується матеріальна відповідальність. Вартість охорони офісу розраховується індивідуально, після зустрічі з керівництвом компанії і отримання переліку вимог.

Від чого ви отримаєте захист?
  • крадіжки, вандалізм, пограбування;
  • навмисне псування майна;
  • втрата конфіденційної інформації;
  • порушення посадових інструкцій співробітниками;
  • ненормоване використання матеріально-технічних засобів в офісі;
  • загрози життю або здоров’ю відвідувачів, гостей, співробітників вашої компанії.

Основне наше завдання полягає в своєчасному реагуванні на сигнали системи безпеки, а також у запобіганні подій і правопорушень. У більшості випадків кваліфіковані превентивні заходи, якісне встановлення обладнання та швидка реакція ГБР дозволяють не допустити або запобігти більшості потенційних проблем.