Головна> Послуги пультової охорони> Тривожна сигналізація з виїздом груп реагування

Тривожна сигналізація з виїздом груп реагування

Тривожна сигналізація («тривожна кнопка») – засіб для оперативного оповіщення охоронного агентства про виникнення небезпечної ситуації: пограбування, нападу, злому, проникнення. Тривожна сигналізація необхідна при неможливості використання звичайних засобів порятунку: крики, дзвінок по телефону. «Тривожна кнопка» посилає сигнал на пульт спостереження охоронної компанії, після чого на місце виїжджає група оперативного реагування для нейтралізації правопорушників.

Вимоги до тривожної сигналізації:

• Максимальна простота.
  • Висока ефективність.
  • Непомітність для зловмисників.
  • Досяжність для людини, що стала жертвою або свідком правопорушень.

Оптимальне рішення – дистанційна активація тривожної сигналізації за допомогою спеціальних брелоків. Невеликий пристрій розміщується в кишені або на поясі і його можна непомітно зачепити навіть в дуже небезпечній ситуації, наприклад, загроза фізичною розправою або зброєю.

Особливості брелоків-передавачів для радіоуправління системою охоронної сигналізації:

• Радіус дії – до 150 м.
  • Підвищена стійкість.
  • Компактність корпусу.
  • Кілька режимів дії: активація сигналізації, продовження активності приймача, вимкнення пристрою та інше.
  • Функціонування в умовах значних перепадів температур: від -20 ° до +55 ° C.
  • Складний протизламний алгоритм кодування.

Послуги компанії «Центр Технічної Безпеки»

Компанія «ЦТБ» пропонує послугу з встановлення тривожної сигналізації на будь-якому об’єкті, з подальшим виїздом групи мобільного реагування в разі виникнення небезпечної ситуації. Чому нам можна довіряти? По деяким причинам:

• Індивідуальне проектування охоронної системи після докладного вивчення особливостей об’єкта.
  • Консультації для клієнтів з питань оптимізації захисту об’єкта і витрат на його охорону.
  • Безперебійне миттєве оповіщення про напад, виїзд групи реагування на місце протягом декількох секунд.
  • Гарантійне і післягарантійне обслуговування обладнання тривожної сигналізації.

Для уточнення актуальної вартості послуг з установки тривожної сигналізації і подальшого виїзду мобільних груп реагування, телефонуйте за номерами +38 (044) 232-52-06, +38 (050) 440-43-05, пишіть office@ctb.kiev.ua, або відвідайте наш офіс за адресою м. Київ, вул. Макіївська, 8.