Головна> Послуги пультової охорони> Пультове спостереження пожежної сигналізації

Пультове спостереження пожежної сигналізації

Пожежне спостереження – це універсальний комплекс моніторингових комп’ютерно-комунікаційних засобів, що забезпечує цілодобове спостереження за системами пожежної сигналізації та своєчасну передачу інформації на пульт спостереження про небезпеку, що виникла. Пожежна сигналізація разом зі спостереженням ефективна на будь-яких об’єктах: в будинках, квартирах, офісних і торгових приміщеннях, промислових підприємствах.

service hero image

Наші переваги

shield
  • Сучасні технології
  • Абсолютний захист
  • Краща команда
  • Цифровий захист
  • Надійність зберігання
  • Легкість керування

Пультове пожежне спостереження від компанії «ЦТБ»

«Центр Технічної Безпеки» пропонує послугу пультового спостереження за пожежною сигналізацією. Особливості послуги від компанії «ЦТБ»:

• Моніторинг об’єкта 24/7 в режимі реального часу.
  • Ухвалення сигналів «Пожежа» і «Несправність системи».
  • Оперативний виїзд групи швидкого реагування від компанії для ліквідації несправності, а при виникненні пожежі – прибуття команди Державної служби надзвичайних ситуацій для усунення пожежі.
  • Автономність серверного пожежного пульта компанії з потужними блоками безперебійного живлення дозволяє їй успішно функціонувати при виникненні непередбачуваних ситуацій.
  • Проектування та монтаж протипожежної системи проводяться відповідно до українських нормативних документів.
  • Сервісне обслуговування датчиків протипожежної системи – гасіння, димовидалення, вентиляція, оповіщення.
  • Дотримання повної конфіденційності інформації при виконанні будь-яких видів робіт.

Пультове спостереження за пожежною сигналізацією від професіоналів «Центру Технічної Безпеки» – це висока ефективність, якісний контроль автоматичних протипожежних систем, своєчасне усунення поломок і оповіщення при загорянні, а також значне скорочення часу реагування пожежних підрозділів на небезпечну ситуацію.

Для уточнення актуальної вартості послуг пультової охорони і спостереження за пожежною сигналізацією, телефонуйте за номерами +38 (044) 232-52-06, +38 (050) 440-43-05, пишіть office@ctb.kiev.ua, або відвідайте наш офіс за адресою м. Київ, вул. Макіївська, 8.

Технології

Додаток MyAlarm

На сьогодні наша компанія використовує мобільний додаток для роботи із сигналізацією.

Зручність використання

Знімайте з охорони та беріть під охорону об'єкти напряму із додатку.

PUSH повідомлення

Отримуйте push-повідомлення про події та тревоги на об'єктах.

Завжди онлайн

Будьте в курсі того, що відбувається на об'єктах в режимі онлайн.

Задати питання

Пультове пожежне спостереження має на увазі:

• Монтаж автоматичної пожежної сигналізації (АПС) після детального вивчення особливостей території і розробки оптимальної схеми установки.
  • Підключення АПС до пульту пожежної охорони.
  • Проведення цілодобового дистанційного моніторингу пожежної ситуації на об’єкті.
  • Миттєва передача тривожного сигналу на пульт спостереження і в диспетчерський центр пожежної охорони для оперативного реагування.
  • Негайне інформування замовника про виникнення небезпечної ситуації на об’єкті.
Розгорнути